Myytävää
Tänne laitan esille tekemiäni tuotteita, joita halukkaat voivat ostaa. Jos olet kiinnostunut jostakin tuotteesta tällä sivulla, laita sähköpostia osoitteeseeni quetza_8@hotmail.com niin voimme tehdä kaupat. Maksutapoina on joko tilinsiirto tai Paypal.

HUOMIO! Nämä pehmot eivät ole tarkoitettu niin pienille lapsille jotka voisivat syödä osia niistä.


Sininen kissa


Oikean kissan kokoinen ja hyvin pehmeän tuntuinen. Silmät ovat muoviset painonappisilmät, viikset kalastus-siimaa ja tassuissa on pienet muoviraepussit luomassa hieman painoa ja letkeyttä. Polkuanturat ovat ommeltu kiinni.
Hinta 50 € + lähetyskulu (lähetyskulu vaihtelee paketin painon mukaan 5-9 €)

Kauris


Kauris-pehmolelu joka on noin 50 cm pitkä ja 51 cm korkea sorkista korvanpäihin asti. Pehmolla ei ole rautalankaa sisällään, vaan jäykempää kangasta jalkojen sisällä niin että se voi seistä omilla jaloillaan. Kauris voi taivuttaa jalkojaan polviensa kohdalla. Silmät ovat muoviset painonappisilmät.
Hinta 50 € + lähetyskulu (lähetyskulu vaihtelee paketin painon mukaan 5-9 €)

DimorphodonejaMyynnissä on valkoinen dimorphodon. Siipien kärkiväli on 37 cm ja pituus on 42 cm nokasta hännänpäähän. Se on letkeä ja silmät ovat muoviset painonappisilmät.
Hinta 40 € + lähetyskulu (lähetyskulu vaihtelee paketin painon mukaan 5-9 €)

PapukaijaPieni papukaija-pehmo, jolla on painonappisilmät ja ei rautalankaa sisällään. Sen pituus nokasta pyrstönkärkeen on noin 24 cm.
Hinta 20 € + lähetyskulu (lähetyskulu vaihtelee paketin painon mukaan 5-9 €)

Talvi- ja kesäpukuiset oravat


Nämä kaksi pehmolelua ovat oikean oravan kokoisia. Niiden silmät ovat painonappisilmiä ja niihin käytetty kangas erityisen pehmeäntuntuista ”minky Cuddlea”.
Hinta 30 € /orava + lähetyskulu (lähetyskulu vaihtelee paketin painon mukaan 5-9 €)

Karitsa


Karitsa on noin 35 cm pitkä kuonosta hännänpäähän. Se on hyvin pehmeä ja lämpöisen tuntuinen. Silmät ja kuono ovat ommeltu ja villamainen turkki on tehty päiväpeitteen sisäpinnasta.
Hinta 30 € + lähetyskulu (lähetyskulu vaihtelee paketin painon mukaan 5-9 €)