Bumple-hahmot
Takaisin bumplesarjiksiin

Martti

Tavallinen tallaaja. Perusjuntti. Bumple-nelikon tuntomerkitön jannu. Yleensä se, joka vetää toiset bumplet mukanaan tekemään jotain tyhmää.

Lassi

Ketjupolttaja. Bumple-nelikon ärein, piittaamattomin ja sadistisin. Tunnistetaan melkein aina mukanaan kuljettamastaan palavasta sätkästä, muuten Martin kaksois-olento.

Kalle

Bumple-nelikon hermostunein ja arin. Tunnistetaan villapaidasta ja silmäpusseista. Todella huono-onninen, kuten muutkin bumple-nelikon jäsenet.

Bob

Bumple-nelikon partanaukki jonka tunnistaa mustasta risuparrasta. Neutraali luonne ja seuraa nelikon muita jäseniä, osallistuen kaikkeen mihin muutkin.

Elmo-vaari

Martin vaari. Härski, pirteä ja ruma vanha kääkkä, jota jopa teinihuligaanitkin karttelevat.

Imo-Petteri Rönkkä

Opiskelijanörtti, jonka tuntee isoista rilleistä ja aina mukanaan kuskaamasta kemiankirjasta. Varsinainen superaivo, mutta se ei estä häntä aina joutumasta erään tietyn rekan alle teitä ylittäessä.

Hämärähemmot

Nämä kaksi agenttimaista tyyppiä voi nähdä ihan missä vain: pimeillä kujilla, hautuumaalla, savanilla, taikka kouluruokalan jonossa. He aina puuhaavat jotain hämärää, esim. keräävät näytteitä. Ja jos menet kysymään heiltä jotain, vastaus aina kuuluu: "Et sitten nähnyt mitään."

Ismo

Hullu kun pullosta tullu. Täyskako. Ei olisi mikään ihme, jos hänet näkee juoksevan kadulla huutaen, "olen appelsiini!". Tunnistaa helposti oudosta käytöksestä ja vähä-älyisestä ilmeestä.

Vampyyri

Hyvin, hyvin, hyvin huono-onninen, äksy ja kömpelö vampyyri. Hänen oma pappavainaansakkin sanoi häntä lajinsa häpeäpilkuksi. Omistaa pramean kauhulinnan hirviöineen ja hautuumaineen, ynnä telepaattista puhetta osaavan lemmikkikorppi Perseuksen (joka tykkää silmämunista). Kuolemattomana kaverina joutuu kärsimään ja kunnolla joutuessaan onnettomuuksiin.

Karhu

Bumplia mielellään vainoava, tappava ja syövä jättimäinen karhu. Pistäisi vaikka satapäisen zombilauman matalaksi.

Silvo

Sokea bumple, jonka tunnistaa sokeille tyypillisistä välineistä: mustista laseista ja tunnustelukepistä. Tunnetaan myös lempinimellä "Silpoja Silvo" ja nimen alkuperän voi helposti huomata. Hän nimittäin sohii teräväkärkisellä kepillään niin että kaikkien lähellä olevien fyysinen terveys joutuu vakavaan vaaraan. Silvo ei näytä näistä touhuistaan tietävän mitään.

Professori Yrjänä Kiiskilampi

Lääketieteeseen perehtynyt (ehkä hullukin) professori, joka käyttäytyy kaameissakin tilanteissa rauhallisesti. Puhuu vähän väliä latinaa, kuten "Olipas se karhu fulnantti." Asustaa avustajansa kanssa vampyyri-bumplen linnan yläosassa labrassaan.

Haudankaivaja

Kaveri joka on töissä vampyyri-bumplen linnan hautuumaalla. Hänen toimeenkuvaansa kuuluu esim. zombien ohjaaminen takaisin hautoihinsa ja lepakonpaskan siivoaminen linnan edustalta. Tunnistetaan harvahampaista, likaisesta paidasta, ruokkoamattomasta parrasta ja hän on siinä mielessä ainutlaatuinen, että hänellä on TUKKA! Bumplilla ei nimittäin tukkaa yleensä ole.

Bug-heimolaiset

Kääpiöalkuasukkaita, jotka ovat verenhimoisia kannibaaleja. Jahtaavat uhrejaan keihäin ja vaikka söisivät raakana jos saisivat kiinni. Heitä löytyy niin pohjoismaista kuin afrikastakin ja heidän hassun kielensä sanojen lopussa on aina "Bug"-lisäys.

Ykä

Erään vanhuksen pitkähkö kotiapulainen. Tosin kuulemma aika huono sellainen, sillä hän tuppaa iskemään viikatteellaan taloon tulijoilta päät irti. Onko hän itse vanha Viikatemies, vaiko hänen lähisukulaisensa? Piru tietää....

Japanilaisturistit

Niihin voit törmätä missä päin maailmaa tahansa. Ne liikkuvat nopeasti etenevissä laumoissa. Ja et pääse niitä pakoon! Ne ovat japsituristit, jotka tulevat ärrävikaisesti mölisten ja sokeuttavat kaikki varomattomat raukat kameroidensa salamavaloilla.

Ranskalainen

Baskeripäinen ja raitapaitainen ranskalainen bumple joka vilahtelee milloin missäkin, mutta ei koskaan Ranskassa. Syyksi tähän heppu sanoo että zombit ovat hyökänneet hänen kotimaahansa ja hän tietää myös miten zombeja kuuluu tappaa. Älä näytä zombilta hänen lähellään.

Britti

Englantilainen sivistynyt bumple, joka tutkimusmatkailee mielellään Afrikassa, vaikka ei osaa sanoa monien täkäläisten paikkojen nimiäkään. Omistaa viikset, tutkimusmatkailijan vaatteet ja on kova polttelemaan kuten Lassikin. Pakenee Britanniasta zombien takia ja liittoutuu ranskalaisen ja meksikolaisen bumplen kanssa taisteluun zombeja vastaan.